Hva skal DU gjøre i sommer?

Klø ferske myggestikk, sitte oppe en lang lys sommernatt, gå barbeint i en blomstereng, tre markjordbær på strå..?

Legge bort en hektisk hverdag, i hvertfall for noen uker. Passe på å sette av tid til hyggelige ting, til å være sammen med familie og venner, finne rom for litt ro og egentid, lese bøker, og kanskje omfavne det enkle i livet litt mer?

Når juni og sommeren kommer så blir vi alltid så forventningsfulle, vi har så mange planer, ønsker og drømmer. Det er så mye vi ønsker å gjøre at denne lange gode sommeren vi har foran oss plutselig har hastet forbi den også.

STOPP - ta puser, lad batterier og sett av litt tid til de enkle gledene. Kanskje ligge på ryggen å lese skyer, nyte øyeblikkene og bare være tilstede i sommereventyret. Det vi er med på å skape selv, akkurat i denne stunden...

Vi sitter i slørblå junikveld

og svaler oss ute på trammen.

Og alt vi ser har dobbelt liv,

fordi vi sanser det sammen.

Å, flytt deg nærmere inn til meg

her på kjøkkentrammen!

Den er så svimlende kort

den stund vi mennesker er

sammen.

Hans Børli; Junikveld

Bruk tiden, nyt livet og hverandre.

God sommer!

Utvalgt innlegg