Mas, mas, mas......

Skal bare gjøre ditt, og skal bare gjøre datt.

Alt skal være klappet og klart til den store Sommeren.

Det er avslutning på jobben, avslutning i barnehagen, på skolen, på fotballen og håndballen. Rekker sikkert en liten konsert og danseoppvisning først også. Så er det skoletur, og eksamenslesing, planlegging av ferie og litt oppussing. Bursdager og bryllupsdager.

Hagen må være pen, du skal være fresh og alt av prosjekter og oppgaver på jobben skal være klare i tide til ferie. Og DA skal vi puste…

Dette vil jeg anta er hverdagen for mange av oss i disse dager. Da er det godt at yogaen har lært oss om hvilke verktøy vi har i verktøykassa vår, og som kan være til stor hjelp i travle dager. Sette av litt tid til seg selv, uten dårlig samvittighet. Bruke pusten å prøve og være tilstede, med både hode og hjerte, i alt som skjer rundt oss. Bruke naturen, og være oppmerksom på de små fine øyeblikkene.

Farmayoga er også i gang med prosjekter som skal sluttføres før ferien. Vi er nå godt i gang med klargjøring av nytt yogastudio.

Vi sliper gulv, maler vegger og kjøper utstyr sånn at alt er klart til den store åpningsfesten i august.

Vi gleder oss stort til å kunne skape et innbydende sted som inviterer til ro og tilstedeværelse for dere som kommer innom oss.

Vi skal gjøre vårt aller beste for å skape et lunt og behagelig miljø, en liten oasen borte fra dagliglivet.

Det blir spennende. Vi gleder oss til veien videre og vi ser frem til å ta i mot DERE og mange spennende yogalærere og foredragsholdere utover høsten.

Vi puster, mediterer, maler og ler..

Latter og glede til alle nå som det snart er midtsommer.

Utvalgt innlegg