Såper

Multispray

Når du har dårlig tid og kjøkkenbenken eller bordet er skittent. Denne hverdagshelten blir du avhengig av. Sett den på kjøkkenbenken og bruk den over hele huset. Spray på, dra kluten over og bingo, det er rent. En lettvint vask av kjøkkenbenken, kontoret, bilen eller båten og du behøver ikke skylle av. Den kan brukes på overflater av tre, sten og de fleste typer marmor (sjekk først med produsent og ta en liten test selv på et begrenset område), men ikke glass.

Pris: 99kr

C_multyspray_mh.jpeg

Glass&speil spray

Vil du ha blanke speil og glassflater uten skumle stoffer som lukter ugreit? Ingen flere skitne hemmeligheter. Mynte, agurk og lavendel lukter mye bedre enn plastikkblomster og stoffer besteforeldrene våre klarte seg fint uten.

Pris: 119kr

glass.jpg

Husvask

Denne hverdagshelten vasker skitne gulv og støvete flater som en hvit, unnskyld grønn tornado. Ta et dypt pust over bøtten før du begynner, da blir jobben kanskje enda greiere. Godt lukter det i hvert fall og etterlater ingen kjemiske skumle spor.

Pris: 109kr

husvask.jpg

Oppvasksåpe

Alt du vil vaske for hånd blir skikkelig rent og så er bonusen at det lukter himmelsk godt på kjøkkenet. Flasken er akkurat så fin at du ikke behøver gjemme den bort under benken. Og nå har den også fått en praktisk pumpe. Kanskje dette er den første oppvasksåpen som både er litt lur og litt pen?

Pris: 129kr

oppvask.jpg

Toalettrens

Her må vi ta naturen til hjelp. Med gode naturlige lukter skal vonde lukter fordrives. Si hallo til en effektiv og mild toalettrens som lukter supergodt av rosmarin. Fiskene i havet liker ikke den grelle blåfargen i flasken du brukte før, derfor er det ikke tilsatt noe unødvendig i denne toalettrensen.

Pris: 129kr

toalett.jpg

Håndsåpe

En ultramild håndsåpe som du både blir renere og sunnere av. Ikke dårlig bare det? Alle som kommer inn døren hos deg får rene lanker som lukter blomster og urter. Kjemifabrikk lukter nemlig ikke særlig godt - vi holder heller en knapp på ordentlig.

Pris: 139kr

håndsåpe.jpg

Yogamattespray

Yogamattesprayen er vegansk, naturbasert og har en helt ny duftmiks for C av neroli. Det er et uttrekk fra bitterappelsinblomster, som er blandet med litt mandel, bergamott, eukalyptus, sandeltre, vanilje og tonkabønne. Den sprayer jevnt og lenge, så et par dytt på pumpen er nok. Tørk av med en tørr eller fuktet klut.  Det er lov å rope namaste.

Pris: 199kr

yogamatte.jpg

Tøyvask

Her er både form og innhold tenkt på; ingen gufne greier i i det supermilde vaskemidlet som kan brukes til alle stoffer på alle temperaturer, selvfølgelig også ull, silke og kasjmir. Bruk maks en kork (40ml) per maskin, da har du cirka 24 vask per flaske. Det vil si under 8 kroner vasken.

Pris: 189kr

C_toyvask_MH.jpeg

Vidunderkrem

Boksen er uunnværlig i franske hjem og blir det snart hos deg også. En skurekrem for porselen, stål, koketopper, ovnsdøren, sølvtøy, badekaret, servanten, fuger mellom fliser, plast, pleksiglass, krom ja til og med kobber, sølv og gull blir blankt og rent igjen.

Pris: 149kr

vidundercrem.png