Om oss

Farmayoga

Farmayoga ønsker å tilby helse og velvære til både voksne og barn i en atmosfære som innbyr til en naturlig pause i hverdagen.

 

Vår filosofi er å bruke yoga som et verktøy for å fremme bedre helse og å gi våre deltakere et lite avbrekk i en ellers travel hverdag, i et dynamisk men rolig miljø.

 

Du kan komme til ulike type yogaklasser som nærer kroppen og sinnet på ulike måter.


 

Vi tilbyr yoga for alle aldersgrupper -fra de helt minste til de eldste av oss som har brukt kropp og sinn i mange år.

 

I tillegg til et bredt utvalg yogaklasser ukentlig vil vi også gjøre vårt ytterste for å skape et allsidig og levende miljø for dere som kanskje ikke vil binde dere til en time eller to i uka, men heller være med på spennende arrangementer i helgene. Derfor vil vi tilstrebe jevnlig å ha ulike aktiviteter i helgene. Det være seg spennende gjestelærere som holder litt lengre yoga klasser enn vanlig, eller interessante foredrag om ulike emner, ikke nødvendigvis bare relatert til yoga.

 

Ved å følge med på nettsiden vår vil du til enhver tid bli oppdatert på nye og kommende arrangementer. Det er bare å følge med.

 

I tillegg til å skape et miljø i studio tilbyr vi også bedriftsyoga, yoga i sykehjem, yoga i barnehager/skoler og yoga i rusomsorgen. 

Vi ønsker deg varmt velkommen til et avbrekk fra hverdagen.

Anne Vatvedt

Jeg er utdannet farmasøyt og yogalærer. Dette oppleves som en nyttig kombinasjon av fagkunnskap. Erfaringsmessig glir disse fagretningene godt i hverandre.

Jeg har lang erfaring innenfor farmasi og helsevesen blant annet gjennom undervisning av ulike type helsepersonell gjennom mange år. Dette er noe jeg fortsatt vil tilby, både helsepersonell og andre som har interesse av riktig og fornuftig legemiddelbruk.


 

Jeg er sertifisert yogalærer fra Oslo yogas 300 timers teatcher training. Dette er en allsidig utdannelse med innføring i ulike yogaretninger .

Oslo yogas lærerutdannelse har gitt meg verdifull innsikt i yogaens tradisjoner og filosofi, samt grundig innføring i skadeforebyggende yoga praksis. Jeg har blitt inspirert til å utforske min egen yogapraksis, og blitt utfordret til å reflektere over hvordan jeg kan formidle yoga på en hensiktsmessig måte til andre.


 

I tillegg er jeg utdannet barne og ungdoms yogalærer.  Barn 3-6 år, Barn 7-9 år, Ungdomsyoga og yoga for barn med spesielle behov.


 

I 2017 ble jeg ferdig holistisk yogalærer. Dette er en fordypning i holistisk yoga hvor yogaen tilpasses de fem årstidene. Denne formen for yoga gir en grunnleggende innføring i prinsipper for bedre helse basert på tradisjonell kinesisk medisin.

Yogalærer & farmasøyt

Jeanette Christine Heiberg

Yogalærer & hudterapeut

Min yogareise startet i 2007 av ren nysgjerrighet og søken etter å finne en form for indre ro og balanse i livet uten noen bakgrunn eller fornemmelse om hva det kunne være eller føles i kroppen.., livet besto mer eller mindre bare av stress, mye jobbing og det evige jaget utenifra. Så fra veien startet, til jeg fant det jeg søkte, er yoga for meg i dag et sted hvor jeg finner en indre ro og kan være nøytral. Slippe alle tankene som er forstyrrende, slappe av og bare være her og nå i øyeblikket, med en bedre klarhet over hvor viktig det er å leve i nuet med tilstedeværelse og bevissthet.

Jeg henter min inspirasjon fra menneskene som jeg er så heldig å ha rundt meg, og møter på min livsreise, naturen, reising, bøker og ikke minst min egen yogapraksis og livshistorie.

 

Jeg er utdannet innenfor mindful restorative yoga, barneyoga lærer 3-6 år og ashtanga yoga. Jeg går nå på ashtanga teacher training med Anna Bjârkvik. Og har deltatt på mange workshops med internasjonale lærere som David Swenson, Anna Bjärkvik mf.

Iløpet av denne våren og sommersesongen skal jeg delta på workshop med Kia Naddermier, Petri Râisanen og på en fem dagers intensiv teacher training med Manju Patthabi Jois.

Jeg er også utdannet hudterapeut og har den praksisen, ved siden av å undervise, i 1. etg. i vårt yogalokale.

 

Mitt mål med mine klasser er at det skal kunne romme alle kropper og sjeler - fordi yoga er for alle uansett utgangspunkt.

Velkommen.

Monica Isabell S. Hovind

Yogalærer

Min yogareise startet for nesten 20 år siden. Fra da og frem til i dag, har jeg utforsket flere ulike yogaretninger. Men det var først etter møte med lengre tids sykdom, at jeg møtte på Kundalini Yoga. Den hadde en transformerende effekt i mitt liv, og derfra gikk veien til KundaliniYoga skolen Northern Lights i Oslo, der jeg tok min 1 årige Kundalini Yoga lærer utdannelse. 

 

Nylig har jeg gjennomført Teacher Training i Restorativ Yoga & Yoga Nidra, ved Atman Yoga School i Oslo. Det er også her jeg i januar 2020 starter på nok en yogalærerutdannelse, denne gangen en 200 timers utdannelse innen Vinyasa yoga, med spesielt fokus på ayurveda og yogafilosofi. 

 

​Videre er jeg kurset i Yogastrology- yoga og astrologi; om hvordan vi kan integrere elementer fra astrologien inn i vår yogapraksis. 

Jeg har også holdt flere workshops med fokus på hvordan vi kan jobbe med energiene i månens faser, blant annet fullmåne og nymåne. 

Gro Eriksson

Reiki healer

Mitt navn er Gro og jeg er utdannet Reiki healer. I hele min oppvekst har healing vært en del av familien, da både oldefar, bestefar og tante har utført ulike healing metoder. 

 

Det året min bestefar gikk bort følte jeg et sterkt behov for å ta utdannelsen i Reiki healling. Jeg var ferdig utdannet i 2007.

 

Videre har jeg modul 1 av Mindfull Restorative yoga, hvor man tar i bruk Mindfullness teknikker som handler om å finne ro og balanse og ha et oppmerksomt nærvær i seg selv.

 

Reiki healing er en kombinasjon av to japanske ord Rei og Ki, og betyr universell livsenergi. Reiki healing skaper god atmosfære og healingen går til hele deg gjennom;

 

 -kropp - følelser - og tankemønstre. Alt henger sammen!

 

Det å ta imot de største slagene og gledene i livet, det er åndelige opplevelser som får oss til å vokse som menneske og komme videre. 

 

Reiki hjelper å få frem hele deg, hva du er og hvilket potensiale som ligger i deg. Det innebærer også å erkjenne skyggesidene, det som ikke oppleves som positivt, men Reiki hjelper deg til å åpne opp og se ting i et klarere perspektiv, fordi den når alle nivåene i deg.

 

Som healer prøver jeg å se hele bildet, hva du trenger her og nå og at kropp og sinn jobber i balanse. Timen vil bestå av Reiki behandling og en god samtale i etterkant.

 

Med åpent hjerte avslutter jeg med en av grunnprinsippene i Reiki:

 

«Å vise kjærlighet og respekt for alle mennesker og alt levende, er å elske og respektere seg selv»