Mindfulness restorative yoga

Starter 25. august

Tid: Tirsdag kl. 10.15-11.45. Oppstart i uke 35.

Lærer: Jeanette

Sted: Farmayoga

Kursrekken strekker seg over perioden uke 35-50 og koster kr. 3000,- Om ønskelig kan beløpet  deles opp etter avtale med lærer. Opphold i uke 40.

Alternativ 2: uke 35-43 = kr. 1600,-

Alternativ 3: uke 44-50 = 1400,-

 

Mindful Restorative Yoga er en meditativ yogastil hvor vi observerer kroppen, pusten, sansene og sinnet Denne klassen hjelper deg til å redusere stress i kropp og sinn ved å "flytte tilbake" inn i kroppen for økt tilstedeværelse og velvære. Her er det stillingene som «gjør deg» i stedet for at du aktivt holder stillingene. Man slipper taket på spenninger ved å synke dypt inn i stillingene i en tilstand hvor man kan føle «vektløshet» Dette gjøres ved hjelp av bolstere, tepper og klosser. Du blir liggende i hver stilling minst 15-20 min. Denne støtten gir nervesystemet rammen for dypere avspenning enn søvn, og kroppen gis muligheten til å reise inn i en tilstand hvor den begynner å restaureres på cellenivå . Det integreres også meditasjon og enkle pusteøvelser under praksisen.

Påmelding til kurset betales via Vipps til Jeanette på dette nummeret: 556771. Påmeldinger må merkes med kursets navn og dag.

Bindende påmelding.