Om oss

tekopp.jpg
Farmayoga

Farmayoga ønsker å tilby helse og velvære til både voksne og barn i en atmosfære som innbyr til en naturlig pause i hverdagen.

 

Vår filosofi er å bruke yoga som et verktøy for å fremme bedre helse og å gi våre deltakere et lite avbrekk i en ellers travel hverdag, i et dynamisk men rolig miljø.

 

Du kan komme til ulike type yogaklasser som nærer kroppen og sinnet på ulike måter.


 

Vi tilbyr yoga for alle aldersgrupper -fra de helt minste til de eldste av oss som har brukt kropp og sinn i mange år.

 

I tillegg til et bredt utvalg yogaklasser ukentlig vil vi også gjøre vårt ytterste for å skape et allsidig og levende miljø for dere som kanskje ikke vil binde dere til en time eller to i uka, men heller være med på spennende arrangementer i helgene. Derfor vil vi tilstrebe jevnlig å ha ulike aktiviteter i helgene. Det være seg spennende gjestelærere som holder litt lengre yoga klasser enn vanlig, eller interessante foredrag om ulike emner, ikke nødvendigvis bare relatert til yoga.

 

Ved å følge med på nettsiden vår vil du til enhver tid bli oppdatert på nye og kommende arrangementer. Det er bare å følge med.

 

I tillegg til å skape et miljø i studio tilbyr vi også bedriftsyoga, yoga i sykehjem, yoga i barnehager/skoler og yoga i rusomsorgen. 

Vi ønsker deg varmt velkommen til et avbrekk fra hverdagen.

Anne Vatvedt

Jeg er utdannet farmasøyt og yogalærer. Dette oppleves som en nyttig kombinasjon av fagkunnskap. Erfaringsmessig glir disse fagretningene godt i hverandre.

Jeg har lang erfaring innenfor farmasi og helsevesen blant annet gjennom undervisning av ulike type helsepersonell gjennom mange år. Dette er noe jeg fortsatt vil tilby, både helsepersonell og andre som har interesse av riktig og fornuftig legemiddelbruk.


 

Jeg er sertifisert yogalærer fra Oslo yogas 300 timers teatcher training. Dette er en allsidig utdannelse med innføring i ulike yogaretninger .

Oslo yogas lærerutdannelse har gitt meg verdifull innsikt i yogaens tradisjoner og filosofi, samt grundig innføring i skadeforebyggende yoga praksis. Jeg har blitt inspirert til å utforske min egen yogapraksis, og blitt utfordret til å reflektere over hvordan jeg kan formidle yoga på en hensiktsmessig måte til andre.


 

I tillegg er jeg utdannet barne og ungdoms yogalærer.  Barn 3-6 år, Barn 7-9 år, Ungdomsyoga og yoga for barn med spesielle behov.


 

I 2017 ble jeg ferdig holistisk yogalærer. Dette er en fordypning i holistisk yoga hvor yogaen tilpasses de fem årstidene. Denne formen for yoga gir en grunnleggende innføring i prinsipper for bedre helse basert på tradisjonell kinesisk medisin.

Yogalærer & farmasøyt

IMG_1623.JPG
Jeanette Christine Heiberg

Yogalærer & hudterapeut

Min yogareise startet i 2007 av ren nysgjerrighet og søken etter å finne en form for indre ro og balanse i livet uten noen bakgrunn eller fornemmelse om hva det kunne være eller føles i kroppen.., livet besto mer eller mindre bare av stress, mye jobbing og det evige jaget utenifra. Så fra veien startet, til jeg fant det jeg søkte, er yoga for meg i dag et sted hvor jeg finner en indre ro og kan være nøytral. Slippe alle tankene som er forstyrrende, slappe av og bare være her og nå i øyeblikket, med en bedre klarhet over hvor viktig det er å leve i nuet med tilstedeværelse og bevissthet.

Jeg henter min inspirasjon fra menneskene som jeg er så heldig å ha rundt meg, og møter på min livsreise, naturen, reising, bøker og ikke minst min egen yogapraksis og livshistorie.

 

Jeg er utdannet innenfor mindful restorative yoga, barneyoga lærer 3-6 år og ashtanga yoga. Jeg går nå på ashtanga teacher training med Anna Bjârkvik. Og har deltatt på mange workshops med internasjonale lærere som David Swenson, Anna Bjärkvik mf.

Iløpet av denne våren og sommersesongen skal jeg delta på workshop med Kia Naddermier, Petri Râisanen og på en fem dagers intensiv teacher training med Manju Patthabi Jois.

Jeg er også utdannet hudterapeut og har den praksisen, ved siden av å undervise, i 1. etg. i vårt yogalokale.

 

Mitt mål med mine klasser er at det skal kunne romme alle kropper og sjeler - fordi yoga er for alle uansett utgangspunkt.

Velkommen.

IMG_2807.jpeg
Monica Isabell S. Hovind

Yogalærer

Monica Isabell har sine hovedutdanninger innen Vinyasa, Restorativ Yoga, Yoga Nidra, Kundaliniyoga, samt at hun er sertifisert Breath Coach (pustelærer.)


Hennes timer har som oftest et fokus på bruk av ulike pranayama (pusteteknikker) og bruk av mantra, som øver opp vår evne til konsentrasjon- et nyttig verktøy inn i meditasjon. Alle viktige teknikker vi trenger mer enn noen gang for å lære oss å stresse ned i både kropp, sinn og sjel. Hun liker også å
bringe inn elementer fra Ayurveda og yogisk livsfilosofi inn i sin undervisning.

 


Monica forteller om yoga:


«For meg har yoga alltid gitt meg den følelsen av å «komme hjem». Hjem til meg selv. Gjennom yogaen får jeg landet i meg selv. Når oppgaver rundt meg tårner seg opp eller livet blir for overveldende eller kaotisk, så er det her, når jeg kommer tilbake til kjernen, essensen i meg selv, at jeg finner ro, energi og fokus. Min yogapraksis har hjulpet meg til å bli sterkere, mer fleksibel & fryktløs, både på og utenfor matta. Yoga inspirerer meg til å leve mitt liv mer bevisst. Yogiske verktøy er som en skattekiste som aldri slutter å inspirere & motivere.»

Portrettbilde Monica.JPG