Generell informasjon

Hva burde jeg vite før min første yoga klasse?

Møt opp i god tid, gjerne 10-15 minutter før klassen begynner, da rekker du å få en liten omvisning av studio, evt. skifte, og si ifra til læreren at det er din første gang. Har du skader eller er gravid, si også fra til læreren før klassen starter.

Når man er ny til yoga tar det som regel 3-4 ganger før man føler man kommer “inn i det”, så om ikke første gangen klaffer helt, prøv en ny time og se om det er en annen klasse som er mer passende for deg.

Å skape en positiv opplevelse for alle deltakere er viktig for oss hos Farmayoga. Og det kan du hjelpe oss med! Her er noen tips til deg som ikke har vært hos oss før: Møt opp i tid til klassen. Læreren starter klassen akkurat på klokken, så hvis du er blir for sen send sms til læreren, da døren vil bli låst. Minuttene før klassen er for noen hellige, og kanskje den eneste sjansen de har til å roe ned og koble ut fra dagens gjøremål og krav, vis derfor hensyn til sidemann og snakk med lav stemme.

Ta igjen tapt time / telefonnummer til våre lærere

Om du ikke har anledning til å komme på «ditt kurs» en uke, så kan du ta igjen tapt time på et annet kurs med samme lærer. Dette tilbudet varer så lenge din kursrekke varer. Sjekk på timeplanen hvilket klokkeslett som passer best for deg, og send en sms til læreren, eller avtal direkte dersom du vet i forkant når du ikke kan komme og når du kan bytte til. Sms Anne 9205713 / Sms Monica Isabell 45469011/ Beate 95763880

Klær og utstyr

 

Ha på deg myke, behagelige klær. Gjerne ullgenser og ullsokker høst og vinter. Vi gjør yoga barbeint, men ha gjerne på strømper når du kommer inn i yogarommet. Ettersittende klær gjør det også lettere i mange av stillingene vi står i. Vide T-skjorter vil gjerne forsvinne over hodet på oss i enkelte stillinger Vi har yogamatter, pledd, og annet utstyr til alle. Gjør det så komfortabelt for deg selv som mulig, ved å ha på klær etter årstiden, og benytt deg av puter, pledd og andre hjelpemidler vi har tilgjengelig. Om du har egen matte, eller annet utstyr, og gjerne vil bruke det, så ta det med.

For alles trivsel

🙏 Yogarommet er klart ca 10 - 15 minutter før kursstart

🙏 Kom presis til timen, om du er forsinket, send en sms til din lærer

🙏 Gi beskjed på sms til din lærer om du ikke kan komme en av kursgangene

🙏 Vis hensyn til personen på matta ved siden av deg. Snakk med lav stemme, og unngå sterke dufter som parfyme, svette        eller matos

🙏 Prøv å unngå å spise tunge måltider 1-2 timer før du skal praktisere yoga

🙏 Ta med deg et badehåndkle til å legge under deg på våre myke ullmatter

🙏 Slå mobiltelefonen på lydløs, og bruk ikke telefonen i timen

🙏 Når du beveger deg rundt i yogarommet, gå mellom mattene. Ikke gå på noen andres yogamatte

La læreren vite hvis:

🙏Du er gravid

🙏 Har en skade

🙏 Er på din første yogatime

🙏 Hvis du må gå tidlig

🙏 Hvis du ikke vil ha justeringer/hands-on under avspenning.

Uforpliktende prøvetime

 

Om det er ledig plass på et kurs, så kan du få komme på en uforpliktende prøvetime. Om du ønsker å melde deg på kurset etter prøvetimen avtales dette med den enkelte lærer direkte.

Kursperioder og ferier

 

På nettsiden ligger oppdatert timeplan ute til enhver tid. Her blir også kommende arrangementer lagt ut fortløpende

Nytt fra august 2019 er at vi deler opp året i 2 semestre. I vårsemesteret starter kurset i uke 3, for høstsemesteret er kursoppstart uke 35. Det er mulighet for å dele opp kursavgiften etter avtale med den enkelte lærer.

Vi har opphold i undervisningen i vinterferien (uke 8), i påskeuken, i skolens sommerferie, i høstferieuken (uke 40) og på alle offentlige helligdager.

I uken før kursstart i januar, samt i uken før kursstart i august vil alle lærerne hos Farmayoga holde gratis timer slik at du kan prøve ulike yogaformer å se hva som passer best for deg.

Vi tilbyr 15% student rabatt.

AVMELDING OG AVLYSNING AV KURS

Vilkår for avmelding

 

Ved avmelding fra kurs innen 14 dager fra påmelding og innen kursstart vil du få refundert kursbeløpet minus kr. 200 i administrasjonsgebyr. Du får pengene tilbake innen 14 dager fra du kontakter oss med din avmelding.

Ved avmelding fra helgekurs / workshops / spesielle events, må avmeldingen skje innen 14 dager fra påmelding og senest 3 DAGER FØR arrangement for at du skal få refundert kursavgiften minus kr. 200 i administrasjonsgebyr. Vi refunderer ikke kursavgift uansett grunn hvis avmeldingen kommer senere enn 14 dager etter påmelding.

Vilkår for avlysning

 

Ved sykdom eller andre uforutsette hendelser kan planlagte kurs og workshop`s bli avlyst. Vi forsøker alltid å sette inn vikar der det er mulig for å unngå avlysning. Farmayoga forbeholder seg retten til å avlyse kurs og workshop`s med for få deltakere. Vi sender ut mail og/eller sms med beskjed om kansellering senest dagen før det planlagte kurset, og kursavgift blir refundert i sin helhet.

Skader og ansvarsforhold

 

Farmayoga har ikke ansvar for skader Famayoga har ikke ansvar for din fysiske eller mentale helse når du går på kurs hos oss eller anvender teknikker du har lært på kurs hos oss. Når du melder deg på kurs hos oss, aksepterer du at du selv er ansvarlig for din kropp og ditt sinn, og du sier deg enig i at du ikke kan saksøke Farmayoga eller Farmayogas lærere for skader du pådrar deg på kurs, eller på vei inn eller ut fra kurslokalet, eller skader du får når du praktiserer det du har lært på egen hånd. Farmayoga er ikke ansvarlig for dine eiendeler mens du er på kurs, og har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltakelse.

Personvern

 

Din sikkerhet er viktig for oss. Den informasjonen du gir til oss når du registrerer deg på kurs/ulike arrangement er kun til intern bruk i vår administrasjon. Vi gir ikke bort informasjon om deg til en tredjepart. Vi vil prioritere din sikkerhet. Men intet datasystem eller informasjonssystem kan garantere at det ikke kan skje et uhell. Vi gjør det vi kan på vår side for å unngå at noe lekker ut.

Namaste,