Holistisk yoga

Starter 25. august

Tid: Onsdag kl. 18.15-19.45. Oppstart i uke 34.

Lærer: Anne

Sted: Farmayoga

Kursrekken strekker seg over 15 uker (tom uke 49) med en investering på kr. 3500,- Om ønskelig kan beløpet deles opp etter avtale med lærer. Opphold i høstferie, uke 40.

 

Trenger du en pause i hverdagen? Dette er en klasse som består av rolige yogaøvelser for å skape god balanse og har samtidig et helhetlig fokus.. en hvilende men samtidig oppløftende praksis. Program og øvelser knyttes opp i mot årstidene vi er i, og vi nærer kroppen gjennom tilstedeværelse og ro. Hver årstid har sin dynamikk - og slik er det også i kroppen. Jo mer vi kan om kroppens funksjoner og behov, jo bedre kan vi tilpasse energiforbruket og yogapraksisen vår. Det vil bli gjort styrkende og tøyende øvelser, samt noe balanse. 
Passer alle enten du er ny til yoga eller har praktisert lenge. Det er små eksklusive grupper slik at det blir tid til personlig oppfølging, og hands-on under avsluttende avspenning. Klassen innledes og avsluttes med avspenning. Det vil også bli praktisert noe meditasjon.
Passer alle. 

 

Påmelding til kurset betales via Vipps til Farmayoga Anne Vatvedt på dette nummeret: 556095. Påmeldinger må merkes med kursets navn og dag. Bindende påmelding.