lør. 10. nov. | Farmayoga

Yoga for bindevevet

Visste du at en forkortning i en av kroppens bindevevslinjer kan gjøre deg nærsynt? Eller at spenningshodepine kan ha forbindelse med spenninger på innsiden av lårene? Når vi gjør rolige strekkøvelser kan vi bli bevisst på hvor vi er mer eller mindre åpne.
Registreringen er lukket
Yoga for bindevevet

Tid og sted

10. nov. 2018, 11:00 – 14:00
Farmayoga, Kirkegata 53, 1721 Sarpsborg, Norge

Om arrangementet

Yoga for bindevevet.

Visste du at en forkortning i en av kroppens bindevevslinjer kan gjøre deg nærsynt?

Eller at spenningshodepine kan ha forbindelse med spenninger på innsiden av lårene?

Når vi gjør rolige strekkøvelser kan vi bli bevisst på hvor vi er mer eller mindre åpne.

Har du lyst til å lære om kroppens bindevevslinjer og kanskje egne skjevheter, samt sterkere og svakere områder i kroppen din?

Det blir servert te, frukt og nøtter i pausene.

Anneli er Oslo Yogas mest erfarne lærer innen helseyoga, med stressreduksjon og yoga for utbrenthet som spesialområde. Hun er en av hovedlærerne på yogalærerutdannelsen, og leder utdannelsen i Holistisk yoga.

Hun lærte yoga og meditasjon i tenårene. Etter å ha utdannet seg som lærer i yoga og medisinsk qigong (fra 1999), begynte hun å jobbe full tid på Oslo Yoga (2007).

Anneli har utviklet Holistisk yoga, som henter inspirasjon fra mange retninger og retter seg mot mennesker som sliter med tretthet, stress, smerter eller utmattelse. Hennes Energiyoga forener kunnskap fra yoga og qigong (tradisjonell kinesisk medisin) for å effektivt kunne bygge opp kroppens energisystem.

Hun har også utviklet “yoga for bindevevet” – et kurs som tar sikte på å endre kroppens strukturelle bindevevslinjer og på den måte løse opp smerter og skjevheter.

Anneli har studert medisin og naturmedisin i mange år.

Hun har gitt ut boken “Yoga for hele familien”, en barnebok om skaperkraft og DVD,en “Yoga mot stress”.

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Billett
    600 kr
    600 kr
    0
    0 kr
Total0 kr