lør. 20. okt. | Farmayoga

Psoas og feminin kraft

Hjertelig velkommen til denne populære yogaklassen som jobber med Psoas og feminin kraft!
Registreringen er lukket
Psoas og feminin kraft

Tid og sted

20. okt. 2018, 11:00 – 15:00
Farmayoga, Kirkegata 53, 1721 Sarpsborg, Norge

Om arrangementet

Del 1

Hjertelig velkommen til denne populære yogaklassen som jobber med Psoas og feminin kraft!

Psoas er en av kroppens mest undervurderte og viktigste muskulatur, og en av kroppens lengste muskler som strekker seg gjennom halve ryggsøylen, over bekkenet og ned mot øvre del av lårene. Når vi har plager i bekken, rygg og hofter, er det ofte at Psoas er involvert, enten som en stabilisator eller mangel på sådan.

Derfor er det å bli kjent med Psoas i egen kropp viktig for helsen i bekken, rygg og hofte og som ofte forplanter seg videre til nakken og skuldre. Dette er også viktig for helsen i fordøyelsen og spesielt for kvinnelige kjønnsorganer.

Et svært viktig element er også at Psoas sitter i setet for de 3 nederste chakraene. Dette er kraftsenteret vårt, oppfattelsen av oss selv og hvem vi er, og vår følelse av trygghet og stå godt i oss selv. Psoas åpnes via hjertet og nære og kjærlige relasjoner. Tilgangen til dette kan ofte lukke seg i livets travle hverdager. Å åpne hjertet er desto mer viktig både for hvordan vi har det med oss selv, hvorvidt vi kjenner nærhet i relasjonene våre, og for Psoas sin evne til å stabilisere og skape en sunn rygg, bekken og hofte-balanse, samt sunn funksjon i indre organer. Dette er spesielt viktig for oss kvinner.

Bli med på denne yogaklassen med yogaterapeut Katrine Berge, hvor vi jobber med å åpne hjertet og stabilisere psoas, noe du vil merke som sunn funksjon i bekken, hofter og nedre rygg, mer liv og energi i kroppen og gleden i relasjonen til deg selv og andre.

(det vil bli brukt essensielle oljer for å støtte effektene av yoga øvelsene)

«Jeg kaller Psoas muskulaturen for Gudinne muskulaturen, nettopp fordi den handler om egenkraft, stødighet og feminine egenskaper som omsorg, varme og nærhet.»

Dato og klokkeslett: 20. oktober kl 11-13.30

Pris: 550

Katrine Berge er biokjemiker, en internasjonalt anerkjent yogaterapeut og olje-veileder med lang erfaring. Hun har utviklet Deva Yoga, studert essensielle oljer i medisinske laboratorium og jobber blant annet med å undervise i bruk av yoga og oljer som terapeutisk verktøy for å fremme helse med naturlig livsstil. Se mer katrineberge.com

Del 2

Bedre helse med Naturlig livsstil og essensielle oljer

Hjertelig velkommen til denne superpopulære introklassen om bedre helse med naturlig livsstil!

Her får du en god introduksjon til hvordan du kan invitere inn livet, gleden og energien, på den naturlige måten.

Du får blant annet lære helt konkret hvordan bruke essensielle oljer for å støtte fordøyelsen, immunforsvaret, søvnen, stive muskler og ledd, redusere stress og emosjonell støtte.

Du vil garantert lære noe nytt, bli inspirert og lære verktøy du kan ta i bruk med det samme du kommer hjem.

Dato: 20. Oktober kl 13.45-15

Pris kr. 150,- og du får med deg en olje hjem med lik verdi som påmeldingsprisen.

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Psoas og feminin kraft
  550 kr
  550 kr
  0
  0 kr
 • Livsstil og essensielle oljer
  150 kr
  150 kr
  0
  0 kr
Total0 kr