søn. 17. nov. | Farmayoga

Karin Mæland - Yoga som fysisk, mental og spirituell praksis

Registreringen er lukket
Karin Mæland - Yoga som fysisk, mental og spirituell praksis

Tid og sted

17. nov. 2019, 11:00 – 14:00
Farmayoga, Kirkegata 53, 1721 Sarpsborg, Norge

Om arrangementet

Obs! Påmelding betales via Vipps til Farmayoga AS nr. 556093. Må merkes med workshop navn. For spørsmål, ta kontakt via skjemaet på Hjem-siden. Bindende påmelding.

Lærer: Karin Mæland

Tid: 17. november, kl 11.00 - 14.00

Sted: Farmayoga Sarpsborg

Pris: 600kr

Yoga som fysisk, mental og spirituell praksis. Hva sier filosofien?

Har du lyst til å fordype yogapraksisen din? Vil du vite mer om hvorfor vi praktiserer yoga og meditasjon, og hvilket potensiale som ligger i en slik type praksis? Da er denne workshopen noe for deg! Vi knytter sentrale tema i yogafilosofien opp mot østlig og vestlig tenkesett, i tillegg diskuterer vi temaene utfra et hverdagsperspektiv med utgangspunkt i egen praksis.

Vi stiller bl.a. spørsmålene:

Hva er det som gjør de fysiske posisjonene til yoga? Hva er egentlig yoga?

Hva innebærer det å ha en yogapraksis? Hvordan defineres praksisen i filosofien?

Velkommen til en workshop som kaster filosofisk lys på din egen yogapraksis!

Karin Mæland er lege, forfatter, og fullfører våren 2019 masterstudiet i filosofi ved UiO. Hun har tre års studier fra India i sanskrit språk, filosofi og yoga. I 2017 ble Patanjalis Yoga Sutra utgitt i hennes norske oversettelse på Aschehoug forlag. Hun har også utgitt boken Yogafilosofi for Hjertet på Arneberg forlag, og hun er del av musikalske duoen Spanda som utga albumet Spanda i 2016. Karin er kjent for sin evne til å formidle filosofi gjennom ulike uttrykksformer, som fortellinger, chanting og yogaøvelser i tillegg til teoretiske tekster.