lør. 08. jun. | Farmayoga

Et skråblikk på hverdagslivet med Bjørg Thorhaldsdottir (1)

Björg Thorhallsdottir skal snakke om det "å leve", og med sin unike varme, herlige humor og smittende latter tar hun et skråblikk på hverdagslivet. Hun vil dele sine erfaringer, råd og konkrete tips for å skape magi og glede i "de vanlige" dagene.
Registreringen er lukket
Et skråblikk på hverdagslivet med Bjørg Thorhaldsdottir (1)

Tid og sted

08. jun. 2019, 18:00
Farmayoga, Kirkegata 53, 1721 Sarpsborg, Norge

Om arrangementet

Obs! Påmelding betales via Vipps til Farmayoga AS nr. 556093. Må merkes med workshop navn. For spørsmål, ta kontakt via skjemaet på Hjem-siden.

Ditt liv er nå

Livet kan ikke leves baklengs. Det er ikke sånn at du på slutten av livet kan tenke at neste gang skal jeg tørre mer – og være snillere mot meg selv. Neste gang skal jeg kose meg mer, jobbe mindre og leve mer. Neste gang skal jeg gjøre det jeg ikke turte i dette livet. Nei, det er bare en sjanse. Lev helhjertet. Ditt liv er nå!

Sett av kvelden allerede nå..

Bjørg Thorhallsdottir - Et skråblikk på hverdagslivet

Tirsdag 7. Mai kl. 18.

Pris kr. 600,- Begrenset antall plasser. Førstemann til mølla..🏃🏼‍♀️

Björg Thorhallsdottir skal snakke om det "å leve", og med sin unike varme, herlige humor og smittende latter tar hun et skråblikk på hverdagslivet. Hun vil dele sine erfaringer, råd og konkrete tips for å skape magi og glede i "de vanlige" dagene.

Frøken Holm serverer rawcake.

Det blir også servert bobler i glasset.

Og selvfølgelig mulighet for å kjøpe produkter og print fra Bjørg etter foredraget hennes.

Vi håper du setter av tid til å «henge» litt med oss denne kvelden.

Vi lover masse inspirasjon, latter og glede.

Gode klemmer fra Jeanette og Anne

Farmayoga

Kunstneren Björg Thorhallsdottir er født i Isafjordur på Island i 1974. Familien flyttet til Norge, og hun vokste opp i Lommedalen i Bærum og i Sørøst Asia.

Björg har ti år med kunstutdannelse innen grafikk, maleri, installasjoner og akttegninger fra blant annet kunstakademiet i Barcelona og Toulouse. Hun har gått i lære hos Jean Ducros ved kunstakademiet i Toulouse, Frankrike i 1998, og i grafikk hos Ignacio Aguirre i Barcelona i 2001-2002. Ignacio har tidligere jobbet med kunstnere som Picasso, Miro og Dali, og i dag har Björg atelier sammen med han i Barcelona. Björg er medlem av Norske Grafikere, og kunsten hennes er blitt utstilt både i inn- og utland. Hun har hatt en rekke separatutstillinger, og etterspørselen etter grafikken er stor.

Hun har utsmykket flere kirker og bygninger med mosaikk, marmorutskjæringer og blyglassvinduer. Hun jobber både med grafiske etsninger og maleri

Da hun ble enke 30 år gammel og alenemor for 2 år gamle Tolli, etablerte hun Hjertefred på Allehelgensdagen i 2006, slik at sønnen (og andre som har mistet noen) skulle ha et sted og minnes sine kjære i glede. Hjertefred har vokst til å bli en landsforening og i dag arrangeres Hjertefred over hele landet.

I 2010 åpnet hun galleriet Lykkehaven i Sandvika.

Björg har lansert Lykkebobler med hvit og rosa Cava, produsert ved Castillo Perelada utenfor Barcelona. Og rød og hvit Skravlevin fra vingården Monte del Fra i Verona, Italia.

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Billett
    600 kr
    600 kr
    0
    0 kr
Total0 kr