søn. 15. mar. | Farmayoga

Detox - Vårens Yin Yoga

Yang sesongen er rett rundt hjørnet med sine lysere, lengre dager og aktivt fuglekvitter ute. Naturen er i ferd med å rolig våkne fra vinterens dvale og vi forbereder oss ved å vektlegge den stigende energien i kroppen.
Registreringen er lukket
Detox - Vårens Yin Yoga

Tid og sted

15. mar. 2020, 17:30 – 20:00
Farmayoga, Kirkegata 53, 1721 Sarpsborg, Norge

Om arrangementet

 Obs! Påmelding betales via Vipps til Farmayoga AS nr. 556093. Må merkes med workshop navn.  For spørsmål, ta kontakt via skjemaet på Hjem-siden. Bindende påmelding.

Pris: Kr 400,-

Yang sesongen er rett rundt hjørnet med sine lysere, lengre dager og aktivt fuglekvitter ute. Naturen er i ferd med å rolig våkne fra vinterens dvale og vi forbereder oss ved å vektlegge den stigende energien i kroppen.

Vårens tema retter oppmerksomheten mot elementet tre. Kroppens to organer som er knyttet til dette elementet er lever og galleblære. Leveren er hovedorganet for detox og galleblæren er parorganet som lagrer galle som i sin tur støtter fordøyelsen. Gjennom våren er det gunstig å gi disse organene økt oppmerksomhet gjennom stillinger som stimulerer energibanene (meridianene) nettopp til disse organene. 

Hvilende yin yoga er en enda mykere form av yin hvor du støttes av puter, pledd og tepper i de ulike stillingene. Dette gjør at du kan slappe av enda lettere. Du opplever stillhet, hvile og avspenning.

Yin yoga har sine røtter i de ulike elementene som knyttes opp til de ulike årstidene våre, og deres meridianer. Det er sittende og liggende stillinger som kjennetegnes av hvilende myke strekk. Stillingene holdes i minst 3-5 minutter slik at det jobbes dypt inn i muskulatur og bindevev.

Program:

🌱Innføring i vårens element hvor vi snakker om «vårens organer» og deres påvirkning på kroppen i Hvordan nære kroppen gjennom ulike yogaøvelser. Lever og galleblære.

🌱Eteriske oljer - hvordan bruk av oljer støtter kroppens prosesser og følelser

🌱Ayurvedisk levesett  - hva er ayurveda, og hvordan kan vi benytte oss av ulike ayurvediske metoder for å fremme egen helse og bringe balanse inn i vår egen hverdag?

🌱Dosha - Vi vil bruke tid på å finne frem til hver enkelt sin dosha (kroppstype). Er du en Vata , Pitta eller Kapha? Og hvordan kan du best nære din dosha?

🌱Pusteøvelser

🌱Kveldens praksis:

Innledende bodyscan, pusteøvelser, hvilende yin yoga praksis med samtidig bruk av oljer og avsluttende avspenning.

Varmt velkommen,

Monica Isabell, Jeanette og Anne

15.03 kl:, 17.30 - 20.00