lør. 10. nov. | Farmayoga

C såper - Bare fryd og gammen!

C har ukompliserte såper til hjem, hud og hår som lukter godt, ikke skader barn, bestemødre eller fiskene i havet. C bruker ikke syntetiske vaskestoffer, parfyme, farge eller rare navn som ftalater så du ikke behøver å være kjemiker for å forstå etiketten; og de er veganske.
Registreringen er lukket
C såper - Bare fryd og gammen!

Tid og sted

10. nov. 2018, 14:30 – 15:00
Farmayoga, Kirkegata 53, 1721 Sarpsborg, Norge

Om arrangementet

C er en gjeng vaskemidler som er utviklet av Caroline Heyerdahl etter å ha arbeidet med små og store merkevarer i store og små land. Hun har vokst opp med skikkelig mat og økologisk frukt og grønt fra familiens småbruk. Men da hun flyttet hjem fra New York med gode økovaner og barn i magen var det noe butikkene manglet. Grønne vaskemidler.

Serien er laget fordi hun ikke lenger ville kjøpe det som fantes i butikkhyllen, og kjøpte i hvert fall ikke ingrediensene på etikettene. Alt hun så som var sunt og skikkelig så kjedelig ut, hun ønsket seg noe som var trygt, grønt og kanskje til og med litt skjønt? Du skal ikke måtte holde pusten når du vasker speilet på badet. Det var på tide med vaskemidler som gjør det trygt og rent og pent hjemme. Serien skulle også tåle å stå fremme på benken og ikke måtte gjemmes under vasken. Kort sagt gode greier for lure folk som deg, en grønn hverdagstornado. Caroline dro ut i verden igjen for å finne ingrediensene, flinke folk og en god fabrikk. Så måtte det dobbeltsjekkes at serien er effektivt, lukter kjempegodt og møter hverdagskravene våre. C er ikke miljømerket, bortsett fra godluktene våre, det er fordi vaskemidler inneholder mye vann og vann kan ikke miljømerkes. Alle andre ingredienser forklarer jeg hvor kommer fra, hvorfor vi bruker dem og hva de gjør i produktet. Full åpenhet der i gården altså .

Det er mulig å kjøpe noen av produktene etterpå. Kun betaling med kort.

Billetter
Pris
Antall
Total
  • Gratis billett
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Total0 kr