lør. 21. sep. | Farmayoga

«Ashtanga yoga for alle» med Pernille Bønkan

Pernille vil dele noen av de erfaringene hun har gjort seg med bortimot 20 år med en regelmessig praksis av metoden
Registreringen er lukket
«Ashtanga yoga for alle» med Pernille Bønkan

Tid og sted

21. sep. 2019, 10:00 – 14:30
Farmayoga, Kirkegata 53, 1721 Sarpsborg, Norge

Om arrangementet

 "Ashtanga Yoga for alle"🌟

-Pernille vil dele noen av de erfaringene hun har gjort seg med bortimot 20 år med en regelmessig praksis av metoden-

Hun vil lede deg gjennom en lørdag i Ashtanga vinyasa yogaens navn. Hun vil lære deg om hvordan en kan tilnærme seg metoden for å kunne bruke det som et nyttig verktøy i hverdagen. Det vil og legges vekt på noen øvelser/stillinger etter ønske, og bla hvordan hoppe frem og tilbake i vinyasa.

Program:

Kl 10.00 Et kort introduksjon til yoga og ashtanga yoga som en holistisk praksis - om intensjon, fokus, konsentrasjon og meditasjon. Kl 10.30 En tradisjonelt ledet time , med sanskritt telling. Kl 12.00 Pause lunsj/snack. Kl 12.30 - 14.30 Mer om ashtanga vinyasa systemet, hva menes med det!? På hvilken måte kan det lede til større frihet i kropp og sinn. Om hvordan navigere utifra et individuelt ståsted for at metoden kan komme til sin rett og åpne opp for en større bevissthet og glede i livet. I denne delen vil vi også gå gjennom ulike stillinger etter ønske.

En dag fullstappet med påfyll og inspirasjon!🌟

Workshop pris: kr 550 PÅMELDING VIA VIPPSNR: 556093. Må merkes med workshop navn! Påmeldingen er bindende. Ta kontakt om du har noen spørsmål på tlf: 95945767

Velkommen😄💕